Nu träffas vi på Smålands Riviera!

(För blogginlägg - scrolla ner!)

På programmet står pyssel, prat, promenader och... pad? Pass, p-piller och piletter behövs dock inte. ;)

Vi har begränsat med platser och därför är vi tvungna att bjuda in i omgångar för att säkerställa platserna.

Som det ser ut nu, kommer vi att kunna fixa sovplatser till alla - dock finns inte sängar till samtliga. Vi kommer också att behöva hjälp med madrasser, så det vore bra om de som KAN ta med sig, gör det. :)
Om man föredrar att inte sova i sovsal, hjälper vi gärna till att boka stuga på Oknö Camping, eller rum på hotellet eller motellet i köpingen.
Vi kommer också att styra upp 2xfrukost och 2xlunch samt snacks och frukt, kaffe & te.
Var därför snälla att höra av er (via PM på Facebook) omgående med eventuella allergier, specialmatskrav etc. :)

Dock innebär detta att vi tar en liten avgift i "inträde". Troligen blir det cirka 400.
ALLT eventuellt överskott går direkt tillbaka till deltagarna!!

Övriga måltider hjälper vi gärna till med- och på lördagkvällen tänkte vi gå och äta tillsammans till självkostnadspris.

Det kommer att dyka upp tävlingar där man kan vinna fina priser, skänkta av våra sponsorer, minst en workshop - och kanske en eller annan liten överraskning...

tisdag 6 april 2010

tråkigt men sant...

Pga att flertalet av de inbjudna varken lämnat positivt eller negativt besked, har vi inte råd att chansa på att hyra lokalen, och därför ställer vi nu in träffen.

Jättetråkigt att det inte gick att genomföra, men så kan det ju bli, tyvärr.

5 kommentarer:

 1. Neeeeej!!!! Jag som såååå sett fram emot detta!!! Skit så trist!

  SvaraRadera
 2. Trist att det blev inställt. Jag kunde inte denna gången men blir det fler gånger så ska jag verkligen försöka att komma.
  Ändå tack för engagemanget!!!

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna komma på träff så nära..Så maila gärna mig när ni sätter ett nytt datum.till hösten kanske..eller en liten sommar scrap..

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Tack för din kommentar i min blogg... Kollade vidare och hittade den här sidan!! Blir det något nytt datum för en träff?? Hade ingen aning om att det fanns möjlighet på sååå nära håll, så jag skullle gärna komma - om man får det som nybörjare alltså?!? Jag känner ingen som håller på med detta, så det skulle vara kul att lära känna någon och få lära mig om scrapbooking. Jag bor i Lindsdal precis utanför Kalmar. Kramiz, Pillan

  SvaraRadera

 5. Hello my sweet friend, congratulations, very good your blog. I am Speaker from Argentina and I invite you to listen to the best romantic ballads in the world with my voice and my blog. From Saturday, June 25, i'll do a tribute to the music of Germany. I hope that your visit.
  A warm hello to you.
  Beto, from Rosario, Argentina.
  http://baladasmp3.blogspot.com

  SvaraRadera